You are currently viewing Ønsker han sig en ny computer, så giv ham en brugt bærbar

Ønsker han sig en ny computer, så giv ham en brugt bærbar

Er det ved at være tid til, at du finder frem til en god julegave til ham? Og er du i tvivl om, hvad du skal give ham, så du ved, at han bliver både glad og tilfreds med sin gave?

Så er du ikke alene. Der er nemlig mange, der står i den samme situation, som dig og har problemer med at finde gaver til ham.

Ofte er der ikke noget, han ønsker sig, og er der endelig noget, han gerne vil have, så køber han det selv, før man får set sig om.

Vil du gerne give ham noget nyt?

Derfor ender det ofte med, at han får de meget gængse ting såsom sokker, T-shirts og parfumer, og det er ting, han i forvejen har hobevis af, hvorfor en sådanne ikke vil føre til den overraskelse, du håber på.

Det kan dog være, at der er én ting, han ønsker sig – og det er en ny computer. De fleste mænd elsker nemlig elektronik, og de kan ikke få nok af den, derfor vil de selvfølgelig også gerne have en bærbar, der for dem kan levere det, som de har behov for.

Når han ikke kan undvære en bærbar

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis en bærbar er præcis det redskab, der til dagligt bruges blandt andet til arbejde eller studie. Her er det helt umuligt at forestille sig en hverdag, der kan hænge sammen uden, og derfor er den uundværlig.

Der er dog bare lige et problem med en sådan bærbar. Den er ofte ret dyr, og derfor er det ikke sikkert, at du har et budget, der kan rumme, at du giver ham en ny i gave til jul. Heldigvis er det noget, der findes råd for.

Du går ikke på kompromis

Du skal nemlig bare tage et kig online, hvor du har rig mulighed for at give ham den bærbar, han gerne vil have – dog i en brugt udgave. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med noget.

Alt virker, som det skal, og computerne ser ud, som var den helt ny – det er der et helt team af professionelle IT-eksperter, der kan skrive under på. Så selvom du vælger at give ham en brugt bærbar i julegave, så vil den yde for ham, som var den helt ny.

Lyder det som en god ide? Så se brugt PC udvalget lige her.

Han vil måske slet ikke opdage, at der er tale om en brugt maskine, før du selv fortæller det.

Gør noget godt for miljøet

Med en brugt bærbar sikrer du, at du kan give ham lige præcis det, han ønsker sig til jul, og samtidig gør du noget godt for miljøet ved at genbruge, frem for blot at købe nyt.

Det er med sikkerhed også noget, der vil give dig en højere grad af god samvittighed, når du rækker gaven over til ham til jul.

Vil du gerne finde flere gode juleønsker, så find inspiration her.